Om oss

Vilka är vi

Vad som särskiljer vår verksamhet är att vi går den extra milen för er glädje. Ni får en helhetslösning som gör att ni kan fokusera på kärnverksamheten och samtidigt vara säkra på att projektet utförs som det ska.

01. Strategi

Med många timmar i bagaget erbjuder vi moderna och beprövade tillvägagångssätt som lägger basen för ett lyckat IT-projekt med hjälp av agil systemutveckling.  

02. Kreativitet

Våra experter är erfarna med bred variation av olika verksamhetsområden. Många kommer in med en idé, sen slipar vi på den tillsammans för att skapa en prototyp. 

03. Kundnöjdhet

Ni får hos oss en lojal partner man kan lita på! Med hjälp av de senaste teknikerna utvecklar vi hållbara lösningar som maximerar er affärsnytta och digitaliseringsresa  

VARFÖR VÄLJA OSS?

En kreativ digitalbyrå man kan lita på

Ni får en bred variation av kompetenser där vi erbjuder tjänster med verksamheten i fokus. Målet är att de lösningar vi utvecklar ska bidra till och förenkla för att alla verksamheter stora som små ska nå sin fulla potential, vare sig det gäller utveckling av befintliga system eller en vision ni vill göra till verklighet så är vårt mål att alltid göra er nöjda.  

5 stjärnor på Google

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi prioriterar kunden och långsiktiga relationer

Hos oss får ni en hög variation av tjänster då vi strävar efter att vara det självklara valet när det diskuteras webbdesign, webbutveckling, systemutveckling eller digitalisering. Även om det skulle dyka upp något som står till sidan av vår expertis så löser vi det med hjälp av ett brett kontaktnät som står till ert förfogande. Vårt arbete inleds med en gratis konsultationstimme där vi kommer ut till er organisation för att presentera oss och analysera era behov, om digitala träffar är att föredra kan vi naturligtvis ordna det med!

%

Nöjda kunder

Med vänliga Hälsningar

NovaTech Solutions 

Adonay Gilamikael

CEO

IOT & Serverspeciallist

Kisslo Shek

CTO

Kravanalytiker & UX-Lead

tech stack

Språk & ramverk vi använder

JavaScript

AZURE

LARAVEL

React

FLUTTER

HTML/CSS

AWS

Angular JS

C#

PHP

GCS

SQL

Java

Dart

VUE

No SQL

Kontakta oss